კვერცხის ცილა და გული გავაცალკევოთ. ცილას დავამატოთ შაქარი და ავთქვიფოთ ბეზე. ცალკე ავთქვიფოთ გულები გათეთრებამდე, დავამატოთ ცედრა, ხაჭო და კვლავ ავთქვიფოთ. შევურიოთ ერთმანეთს გულები და ბეზე, დავამატოთ გაცრილი ფქვილი, გამაფხვიერებელი და გამდნარი კარაქი. ფორმებს წავუსვათ ცხიმი, ჩავასხათ 2-3 ს.კ კოვზი ცომი, დავამატოთ ჟოლო და მსუბუქად დავაწვეთ თითით.გამოვაცხოთ 170 გრადუსზე 20-25 წუთი Читайте подробнее на Lady.ruhttp://www.lady.ru/vkusno/%D0%94%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%80%D1%82%D1%8B/%D0%AF%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D1%8B%D0%B5-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%8B-%D1%81-%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D1%82%D1%82%D0%BE%D0%B9