არომატული და ცხარე აჯიკა
არომატული და ცხარე აჯიკა
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • პამიდორი - 1 კგ -1.200 კგ
  • ტკბილი წიწაკა, წითელი - 1 კგ
  • წითელი წიწაკა, დაფქული - 20 გ
  • ნიორი - 500 გ
  • მარილი - 3 ს.კ
მომზადების წესები

გარჩეული ნიორი, წიწაკა და პამიდორი გაატარეთ ხორცსაკეპში, წვრილ ბადეში. დაამატეთ წიწაკა ჩილი, მარილი,  გადაიტანეთ მინის ან მომინანქრებულ ჭურჭელში და დადგით დასადუღებლად 24 საათი. თან ხშირად ურიეთ.
გადაიტანეთ მშრალ, სტერილურ ქილაში და შეინახეთ მაცივარში.

ტეგები:
წიწაკა პამიდორი აჯიკა ნანახია: 57885