ფქვილი და კარაქი კარგად ასრისეთ ან კომბაინში აურიეთ. მიღებულ ფხვიერ მასას დაამატეთ არაჟანი და კვერცხი. კარგად აურიეთ, მიღებული ცომი გაახვიეთ ცელოფანში და მაცივარში შეინახეთ 30 წუთი.პრასი დაჭერით და მოშუშეთ კარაქში. დაამატეთ ბულიონში გახსნილი ფქვილი და შესქელებამდე შუშეთ. შემდეგ დაამატეთ არაჟანი და დაჭრილი ხორცი. შეაზავეთ მარილით და პილპილით.ცომი გააბრტყელეთ 3 მმ-ზე. გაყავით ორად: ერთი ნაწილი ჩააფინეთ ფორმაში, დაადეთ გულსართი და დააფარეთ ცომის მეორე ნაწილი. ზემოდან გადაუსვით კვერცხი და გამოაცხეთ 20 გრადუსზე 30-40 წუთი