ყავის ჟელე - მარტივი და ორიგინალური დესერტი
ყავის ჟელე - მარტივი და ორიგინალური დესერტი
დრო 5წთ
ულუფა 2
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • მზა ყავა - 400 გ
  • ჟელატინი - 1 ს.კ
  • შაქარი - 1-2 ს.კ
  • წყალი - 30 მლ
მომზადების წესები
ცხელ წყალში გახსენით ჟელატინი. ბოლომდე რომ გადნება, შეურიეთ მზა ყავა, შაქარი და აურიეთ. შაქარი უნდა გადნეს.
გადაიტანეთ ფორმებში და შედგით მაცივარში გასამაგრებლად.

შეგიძლიათ მიირთვათ ნაყინთან, ათქვეფილ ნაღებთან ან ცალკე.
ტეგები:
ყავა ჟელე ნანახია: 30271