ქათამი დავჭრათ ულუფებად და ჩავალაგოთ ღუმელის ფორმაში. ხახვი დავჭრათ 4-6 ნაწილად, ლიმონი თხლად, ნიორი დავანაწევროთ კბილებად, მაგრამ გაფცქვნა არ სჭირდება. ხახვი და ნიორი ქათამს დავმატოთ, მოვაყაროთ მარილი, ხმელი ქონდარი, პილპილი და ამოვურიოთჩავასხათ ღვინო და შევდოთ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში. მომზადების პროცესში, პერიოდულად ამოვურიოთ და ქათმის ნაჭრებს თავისივე გამოშვებული წვენი ვასხათ.დაახლოებით 40 წუთში მზად იქნება. იდეალურია ბრინჯის გარნირით. შეგვიძლია მოვაყაროთ მწვანილიც. Читайте подробнее на Lady.ruhttp://www.lady.ru/vkusno/%D0%92%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%8B%D0%B5-%D0%B1%D0%BB%D1%8E%D0%B4%D0%B0/%D0%97%D0%B0%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B0%D1%8F-%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D1%81-%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B8-%D0%B8-%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D1%8B%D0%BC-%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%BC