ქათამი დავჭრათ ულუფებად, ჩავდოთ ღრმა ქვაბში, დავამატოთ 1 ტოტი როზმარინი, დავასხათ ღვინო, დავახუროთ თავზე და გავაჩეროთ მაცივარში 30 წთ.კაპარს გადავავლოთ წყალი, წიწაკა გავასუფთავოთ და დავჭრათ ზოლებად.ქათამი ამოვიღოთ მარინადიდან და დავბრაწოთ ტაფაზე, მაღალ ცეცხლზე.წვრილად დაჭრილი ხახვი მოვშუშოთ ტაფაზე, ზეითუნის ზეთში. ჩავამატოთ ქათმის ნაჭრები, წიწაკა, კაპარი, ზეთისხილი და ვშუშოთ 5 წუთი. შემდეგ დავასხათ 250 მლ მარინადი (ღვინო), ჩავამატოთ დარჩენილი როზმარინი, დავახუროთ ტავზე და გავაგრძელოთ მომზადება დაბალ ცეცხლზე. მზა კერძს მოვაყაროთ დაჭრილი რეჰანი, მარილი, პილპილი.