ჩაშუშული ღორის ხორცი ბოსტნეულით
ჩაშუშული ღორის ხორცი ბოსტნეულით
დრო 50წთ
ულუფა 2
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ღორის ხორცი - 400 გ
  • სოკო - 200 გ
  • ტკბილი წიწაკა, სხვადასხვა ფერის - 100 გ
  • პამიდორი - 100 გ
  • მარილი და პილპილი
  • ნაღები - 150 გ
  • მდუღარე წყალი - 150 მლ
მომზადების წესები
ღორის ხორცი დავჭრათ წვრილ კუბებად. გავაცხელოთ ტაფაზე ცოტა ზეთი და დავბრაწოთ ხორცი დაახლოებით 15 წუთის განმავლობაში. 
სანამ ხორცი იწვება, დავჭრათ ბოსტნეული: პამიდორი კუბებად, წიწაკა ჩხირებივით, სოკო მომსხო ნაჭრებად ან ფირფიტებად. ბოსტნეული ჩავამატოთ ხორცთან ტაფაში, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, ამოვურიოთ და ვშუშოთ 5 წუთი. 
ამის შემდეგ, ტაფაში ჩავამატოთ ნაღები და მდუღარე წყალი, დავახუროთ თავსახური და ცეცხლს დავუწიოთ. დაახლოებით 15-20 წუთში კერძი მზად იქნება.