ბადრიჯანი ბერძნულად
ბადრიჯანი ბერძნულად
დრო 45წთ
ულუფა 6
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • მარილი და პილპილი
  • მწვანე ხახვი
  • ყველი - 150გ
  • ხახვი - 1 თავი
  • ნიორი - 1 კბილი
  • ბრინჯი - 80 გ
  • პამიდორი - 3-4
  • ბადრიჯანი - 3
  • ზეითუნის ზეთი
  • ორეგანო (თავშავა)
მომზადების წესები

წვრილად დავჭრათ ხახვი, ნიორი, მწვანე ხახვი. ბრინჯი სანახევროდ მოვხარშოთ, ხოლო პამიდორი თხლად დავჭრათ. 
თითოეული ბადრიჯანი გავჭრათ ორად, გული ამოვაცალოთ, დავჭრათ და მოვშუშოთ ზეითუნის ზეთში, ხახვთან და ნიორთან ერთად. შემდეგ დავამატოთ ბრინჯი, მწვანე ხახვი, ორეგანო, მარილი, პილპილი, ავურიოთ და ამოვავსოთ ბადრიჯნის "ნავები". ზემოდან დავალაგოთ პამიდვრის ნაჭრები, მოვაყაროთ ყველი, შევდოთ 180 გრადუსზე, 30 წუთი.