ბოსტნეულის რაგუ
ბოსტნეულის რაგუ
დრო 30წთ
ულუფა 0
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ბადრიჯანი - 2 ცალი
  • კარტოფილი - 2-3 ცალი
  • ხახვი - 2 თავი
  • ტკბილი წიწაკა, სხვადასხვა ფერის - 2
  • მარილი და პილპილი
  • სოკო - 6-8 ცალი
  • წითელი წიწაკა, დაფქული
მომზადების წესები

კარტოფილი და ბადრიჯანი დაჭერით კუბებად. წიწაკა და ხახვი - ნახევარ-რგოლებად. სოკო 2-3 ნაწილად. ტაფა გაახურეთ და ცოტაოდენ ზეთში დაბრაწეთ კარტოფილი. დაამატეთ ხახვი, რამდენიმე წუთ 
რამდენიმე წუთი კიდევ შუშეთ. გადაიტანეთ ქვაბში.  შემდეგ იმავე ტან, ან მის გარეშეცაფაში დაბრაწეთ ბადრიჯანი, დაამატეთ წიწაკა და სოკო, შუშეთ მაღალ ცეცხლზე , ფრთხილად ამოურიეთ, რომ ბოსტნეულმა ფორმა შეინარჩუნოს. შევურიოთ კარტოფილს, დავამატოთ მარილი, პილპილი, წითელი წიწაკა ან ნებისმიერი სასურველი სანელებელი.

გემრელია გარნირად ხორცთან ან მის გარეშეც.