კარტოფილის ბურთულები
კარტოფილის ბურთულები
დრო 0წთ
ულუფა 4
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • კარტოფილი - 800 გ
  • კვერცხი - 1
  • კარაქი - 50 გ
  • მარილი და პილპილი
  • ფქვილი
მომზადების წესები
კარტოფილი გათალეთ, დაჭერით და მოხარშეთ. წყალი გადაუღვარეთ და ცხელივე დაჭყლიტეთ. დაამატეთ კარაქი, მარილი, პილპილი, კვერცხი და კარგად აურიეთ.  ამოავლეთ ფქვილში და შეწვით ცხელ ზეთში, ღრმა ტაფაში ან ქვაბში. შემწვარი ბურთულები დაალაგეთ ქაღალდის ხელსახოცზე ზედმეტი ცხიმისგან დასაწდობად.

 


Читайте подробнее на Lady.ruhttp://www.lady.ru/vkusno/%D0%93%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%80%D1%8B-%D0%B8-%D0%B2%D1%8B%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%B0/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%BE%D1%84%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%8B%D0%B5-%D1%88%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B8

ტეგები:
კარტოფილი ბოსტნეული ნანახია: 45099