სუფლე-ჩიზქეიქი "ზებრა"
სუფლე-ჩიზქეიქი "ზებრა"
დრო 60წთ
ულუფა 6
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

თეთრი ცომი
  • კვერცხი - 3
  • თეთრი შოკოლადი - 120 გ
  • კრემ-ყველი (cream cheese) - 125 გ
  • 1/2 ლიმონის წვენი და ცედრა
შოკოლადის ცომი
  • რძიანი შოკოლადი - 120 გ
  • კრემ-ყველი (cream cheese) - 125 გ
  • კვერცხი - 3
მომზადების წესები

ღუმელი გაახურეთ 170 გრადუსზე. ტორტის ფორმას ( 18-20 სმ) ჩააფინეთ ქაღალდი.
თეთრი შოკოლადი გაადნეთ ორთქლზე, შეაგრილეთ და შეათქვიფეთ ოთახის ტემპერატურის კრემ-ყველს. შემდეგ შეურიეთ კვერცხის გულები, ლიმონის ცედრა და წვენი.
რძიანი შოკოლადიც ასევე გაადნეთ და შეურიეთ კრემ-ყველს. დაამატეთ კვერცხის გული.

6 კვერცხის ცილა ათქვიფეთ ერთად ღრუბელივით და გაყავით ორ ნაწილად. ერთი შეურიეთ თეთრ მასას, მეორე შოკოლადიანს.

ფორმაში ჩაასხით 3-3 ს.კ თეთრი და შავი კრემი მონაცვლეობით სანამ ორივე მათგანი არ დამთავრდება.გამოაცხეთ 15 წუთი, შემდეგ დაუწიეთ ტემპერატურას 160 გრადუსზე და კიდევ 15-20 წუთი აცხვეთ.

ტეგები:
შოკოლადი ჩიზქეიქი კრემ-ყველი ნანახია: 21353