21x11 სმ ფორმას დააფინეთ ქაღალდი და მსუბუქად გადაუსვით ზეითუნის ზეთი. ვაშლის პიურეს დაამატეთ ვანილი და აგარ-აგარი, შეათბეთ და კარგად მოურიეთ რომ გადნეს. მასა შეაგრილეთ ოთახის ტემპერატურამდე, დაიწყეთ მიქსერით თქვეფა. პიურე შეიცვლის ფერს, გახდება უფრო მოთეთრო და მოცულობაშიც მოიმატებს. ამ პროცესს შესაძლოა დასჭირდეს 5-15 წუთი, მიქსერის სიმძლავრის მიხეედვით. გადაიტანეთ მასა ფორმაში, მოასწორეთ და შედგით მაცივარში. გამაგრების შემდეგ შეგიძლიათ დაჭრათ. ამოავლეთ შაქრის პუდრაში და მიირთვით. * აგარ-აგარი მცენარეული ჟელატინია. იყიდება საკონდიტრო მასალების მაღაზიებში.