დაალბეთ ჟელატინი 70 მლ რძეში. დანარჩენ რძეში გახსენით შაქარი, კაკაო, მწიკვი მარილი და დადგით დაბალ ცეცხლზე. ურიეთ, სანამ შაქარი ბოლომდე არ გადნება. შემდეგ ეს ცხელი რძე შეურიეთ ჟელატინიან რძეს და კარგად აურიეთ, სანამ ჟელატინი ბოლომდე არ გადნება.დაამატეთ ვანილიც. შედგით მაცივარში სანამ არ შეიკვრება. მირთმევის წინ თუ მიქსერით ათქვეფთ, უფრო ერთგვაროვან, აბრეშუმივით კონსისტენციას მიიღებთ.გაანაწილეთ ფორმებში და მიირთვით, შეგიძლიათ გააფორმოთ ხილით.კრემის გამოყენება შეიძლება ტორტებშიც