60 მლ თბილ წყალში გახსენით საფუარი, შაქარი და 10 წუთი ადროვეთ. ფქვილს გაუკეთეთ ღრმული, ჩაასხით თბილი რძე, კვერცხი, საფუარი, მარილი და მოზილეთ ცომი. დადგით ასაფუებლად. აფუებულ ცომს შეაზილეთ დარბილებული კარაქი. შემდეგ გაანაწილეთ გუნდებად. ადროვეთ 10-15 წუთი, რათა ხელახლა ამოფუვდნენ. თითოეული გუნდა გააბრტყელეთ, ჩაუდეთ გულსართი, მოუკარით თავი და დაალაგეთ ცეცხლგამძლე ფორმაში. დააფარეთ პირსახოცი და დატოვეთ 15-20 წუთი. შემდეგ გადაუსვით ათქვეფილი კვერცხი და შედგით 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 15-20 წუთით.გულსართის მომზადება:ხაჭო გაატარეთ საცერში, შეურიეთ კვერცხი, დარბილებული კარაქი, ვანილი, შაქრის პუდრა და კარგად აურიეთ. დაამატეთ 5 წუთით მდუღარეში გამოტარებული და გამშრალი ქიშმიში.