ხახვი და ნიორი წვრილად დაჭერით, მოშუშტეთ ტაფაზე ზეთში. დაამატეთ მარილი და პილპილი, შემდეგ დაამატეთ კედარის კაკალი ან დაჭრილი ნიგოზი. როცა ხახვი, ნიორი და ნიგოზი სასიამოვნო ოქროსფერს მიიღებს, დაამატეთ ისპანახის ფოთლები, 2-3 წუთში კი ფეტა.გულსართი ჩაუდეთ ხორცს და რულეტივით შეახვიეთ. დაამაგრეთ ძაფით. შეწვით რულეტი ტაფაზე ყველა მხრიდან, რომ სასიამოვნო ოქროსფერი კანი გაიკეთოს. შემდეგ გადაიტანეთ ღუმელში 190 გრადუსზე დაახლოებით 1 საათი