კომში კარგად გარეცხეთ, ისე რომ მთლიანად გაპრიალდეს და მოშორდეს ყველანაირი ბუსუსი. გასარეცხად შეგიძლიათ გამოიყენოთ ჯაგრისი ან უხეში ქსოვილი. გაჭერით ოთხად, ამოაცალეთ გული და კურკები, შემდეგ დაჭერით თხელ ფირფიტებად, დაახლოებით 3 მმ სისქეზე. გადაიტანეთ საკმარისად ღრმა და ფართო ჭურჭელში, მოაყარეთ შაქარი, ამოურიეთ, დაასხით წყალი. დადგით მაღალ (!) ცეცხლე და წამოადუღეთ. ადუღეთ მხოლოდ 2 წუთი, გადმოდგით და დაივიწყეთ მეორე დღემდე. მეორე დღეს ხელახლა წამოადუღეთ ორიოდე წუთი, კვლავ მაღალ ცეცხლზე. ასე გაიმეორეთ სამჯერ, ან უკეთესია ოთხჯერ. შემდეგ გადაიტანეთ სუფთა ქილაში და დააფარეთ თავსახური.