ციტრუსს აახეხეთ ცედრა წვრილი სახეხით. შემდეგ გამოწურეთ წვენი. უმჯობესია გამოიყენოთ სპეციალური საწური, ასე მეტ წვენს მიიღებთ. თუ ლიმონი კარგი წვნიანია, 1 კგ-დან დაახლოებით 750 მლ წვენი უნდა მიიღოთ. გაწურეთ 2-3 ფენა მარლაში ან ძალიან წვრილ საწურში. წვენში დაამატეთ ჟელფიქსი (ან კვიტინი) და ინსტრუქციის მიხედვით მოამზადეთ. ჯერ წამოადუღეთ წვენი,5 წუთის შემდეგ დაამატეთ შაქარი, ცედრა, კარგად გახსენით და ხელახლა წამოადუღეთ. ჩაასხით სუფთა ქილებშიდა გააციეთ.