ქათმის ხორცი ღვინითა და კარტოფილით
ქათმის ხორცი ღვინითა და კარტოფილით
დრო 60წთ
ულუფა 4
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • თეთრი ღვინო - 100 გ
  • ლიმონი
  • ქონდარი
  • ოხრახუში
  • ნიორი - 1 თავი
  • ქათმის ნაჭრები - 4 ულუფა
  • კარტოფილი - 400 გ
  • ბულიონი - 100 გ
  • მარილი და პილპილი
  • ზეითუნის ზეთი
მომზადების წესები
გაახურეთ ღუმელი 200 გრადუსზე. კარტოფილი გათალეთ და დაჭერით მსხვილ კუბებად. გადაიტანეთ ღუმელის ტაფაში,  მოასხით ზეითუნის ზეთი და მოაყარეთ მარილი, პილპილი,  დაჭრილი ოხრახუში, ქონდარი. დაამატეთ ნივრის მთლიანი კბილები. ქათმის ნაჭრებს წაუსვით მარილი და პილპილი. დაალაგეთ კარტოფილზე ზემოდან.  დაამატეთ დაჭრილი ლიმონი, მოასხურეთ ღვინო და ბულიონი. შედგით ღუმელში დაახლოებით 30-40 წუთი.
მიირთვით მწვანე სალათასთან ერთად.

ტეგები:
ქათამი კარტოფილი ღვინო ნანახია: 16240