გაახურეთ ღუმელი 180 გრადუსზე. ფორმას (33x23) დააფინეთ პერგამენტის ქაღალდი. კვერცხები და შაქარი მიქსერით თქვიფეთ 10 წუთი, სანამ მასა არ გახდება ფუმფულა, მოთეთრო და მუსის მაგვარი. შემდეგ ორ ეტეპად შეურიეთ გაცრილი ფქვილი და მწიკვი სოდა. ფრთხილად ამოურიეთ, მიქსერის გარეშე. ცომი გადაიტანეთ ფორმაში, მოასწორეთ და გამოაცხეთ 10-12 წუთი, სანამ ღია ოქროსფერი არ გახდება.გადმოიღეთ , მოაცილეთ ქაღალდი და თბილსვე გადაუსვით ჯემი. გადაახვიეთ და გააციეთ. დაჭერით რამდენიმე საათის შემდეგ, როცა ჯემი კარგად გაუჯდება.