შოკოლადის პანა კოტა
შოკოლადის პანა კოტა
დრო 0წთ
ულუფა 4
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ჟელატინი - 1 ს.კ
  • შაქარი - 80 გ
  • შოკოლადი - 100 გ
  • რძე - 100 გ
  • ნაღები 35 % - 300 გ
  • ვანილი
მომზადების წესები
ჟელატინს დაასხით ცივი წყალი და აცალეთ გაფუება.
რძე და ნაღები კარგად გააცხელეთ, ჩაამატეთ დატეხილი შოკოლადი, შაქარი და ვანილი. მოურიეთ, რომ კარგად გაიხსნას. ჟელატინს გადაუწურეთ ზედმეტი წყალი და ჩაამატეთ ცხელ რძეში. კვლავ მოურიეთ.
მიღებული კრემი ჩაასხით ფორმებში და მაცივარში გააციეთ. სუფრაზე მიტანის წინ ფორმიდან გადმოიღეთ და მორთეთ როგორც გსურთ.
ტეგები:
ნაღები რძე შოკოლადი პანა-კოტა ნანახია: 10471