კვერცხი ავთქვიფოთ კარგად მარილთან და შაქართან ერთად, დავუმატოთ თბილი რძე, საფუარი,ზეთი ან კარაქი და შევაზილოთ ფქვილი. ცომი უნდა იყოს რბილი და არ ეკვრებოდეს ხელებს.ვაჩერებთ ცომს 15-20 წუთით. არაა აუცილებელი გაფუვდეს. შემდეგ ვანაწილებთ 5 ნაწილად.თითოეულ ცომს ვაბრტყელებთ მრგვალად და ვჭრით (როგორც პიცას) 8 ნაწილად. ჩავუდებთ გულსართს და გადავახვევთ. გადახვევის წესი იხილეთ ფოტოზე. ზემოდან გადავუსვათ კვერცხი და გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე სანამ არ დაიბრაწება.გემრიელად მიირთვით