უნგრული გულიაში
უნგრული გულიაში
დრო 90წთ
ულუფა 10
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • საქონლის ხორცი - 2 კგ
  • ხახვი - 3-4 ცალი
  • ნიორი - 3 კბილი
  • პაპრიკა - 4 ს.კ
  • მარილი და პილპილი
  • ძირა - 2/3 ჩ.კ
  • ბულიონი ან წყალი - 1 ლ
  • ტომატ-პასტა - 100 გ
მომზადების წესები
წვრილად დაჭერით ხახვი და ნიორი. ქვაბში გააცხელეთ ზეთი და მოშუშეთ. დაამატეთ პაპრიკა და ძირათ თესლი. კარგად მოურიეთ. დაამატეთ დაჭრილი ხორცი და მოშუშეთ. შემდეგ  შეურიეთ ბულიონი და ტომატ-პასტა, ჩაამატეთ ქვაბში და წამოადუღეთ. დაუწიეთ ცეცხლს და ხარშეთ 1-1.5 საათი, სანამ ხორცი არ დარბილდება. დაამატეთ მარილი და პილპილი, სასურველი მწვანილი.

გარნირად მოუმზადეთ მოხარშული კარტოფილი
ტეგები:
გულიაში ხორცი პაპრიკა ტომატი ნანახია: 15944