გავფცქვნათ მანდარინი და რბილობი დავჭრათ მსხვილ კუბებად.დავჭრათ ფინიკი მრგვლად.გავფცქვნათ ვაშლი, გავჭრათ ოთხ ნაწილად , ამოვაცალოთ გული და კურკები და დავჭრათ თხელ ნაჭრებად.გავფცქვნათ ჯანჯაფილი და გავხეხოთ.პიტნა გავრეცხოთ და გავაშროთ.მომცრო ქვაბში ავადუღოთ წყალი, ჩავყაროთ ჯანჯაფილი და ვხარშოთ 5 წუთი.დავამატოთ გრეიპფრუტის წვენი.დავამატოთ პიტნა, დავუწიოთ ცეცხლს და ვადუღოთ კიდევ 10 წუთი.სასალათეში ავურიოთ უკვე მომზადებული ფინიკი, ვაშლი და მანდარინი და მოვასხათ პიტნისა და ჯანჯაფილის სოუსი.