ძეხვიანი ვარდები - მარტივი და გემრიელი
ძეხვიანი ვარდები - მარტივი და გემრიელი
დრო 30წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ძეხვი
  • მზა საფუვრიანი ან ფენოვანი ცომი
მომზადების წესები
ამ ფუნთუშების მოსამზადებლად დაგჭირდებათ საფუვრიანი ან ფენოვანი ცომი.
ცომი დაჭერით ლენტებად, ძეხვის ნაჭრები  კი შუაზე გაჭერით. დაალაგეთ ძეხვი ცომის ლენტებზე და გადაახვიეთ. გადაიტანეთ ტაფაზე და საფუვრიანი ცომის შემთხვევაში აცალეთ ამოფუება 10-15 წუთი. შემდეგ გამოაცხეთ 180 გრადუსზე, სანამ ლამაზად არ მოიბრაწება. გამოცხობის წინ, შეგიძლიათ გადაუსვათ კვერცხი
ტეგები:
ღვეზელი ძეხვი ნანახია: 36858