ღორის ხორცის კუპატი დაჩხვლიტეთ და მოხარშეთ 20-30 წუთის განმავლობაში. შემდეგ შებრაწეთ ტაფაზე. ამოიღეტ და იგივე ცხიმში მოშუშეთ მსხვილად დაჭრილი ხახვი. ჩააბრუნეთ კუპატი, დაასხით ღვინო, ისე რომ 2/3-ზე მოადგეს კუპატებს და კვლავ მაღალ ცეცხლზე განაგრძეთ შუშვა. ღვინო უნდა აორთქლდეს და განახევრდეს. შემდეგ ცეცხლს დაუწიეთ, თავზე დააფარეთ და კიდევ რამდენიმე წუთი დატოვეთ ცეცხლზე.მიირთვით კარტოფილთან ან ბოსტნეულთან ერთად.