ხორცი დაჭერით 3-4 სმ ზომის კუბებად, ხახვი მსხვილად, ასევე წიწაკა. ღრმა ჭურჭელში გააცხელეთ ზეთი და ნაწილ ნაწილ შეწვით ხორცის ნაჭრები. ამოიღეთ და იმავე ცხიმში ახლა წიწაკა და ხახვი მოშუშეთ. დაჭერით მწვანილი (რაც გნებავთ - ოხრახუში, რეჰანი, ქინძი...), დაამატეთ ხორცსა და ბოსტნეულს. მოაყარეთ სასურველი სუნელები, მარილი, პილპილი. აურიეთ და დატოვეთ ცოტა ხანი. კერძი მზადაა, გემრიელად მიირთვით!