ბრინჯი მოხარშეთ, გადაიტანეთ საწურზე, შემდეგ დიდ თასში. პარალელურად ძმარი შეათბეთ, გახსენით მასში შაქარი და მარილი. მოასხით ბრინჯს და ამოურიეთ. ადროვეთ ბრინჯს გაგრილება.კიტრი გათალეთ და ძალიან თხლად დაჭერით. დაჭერით ავოკადოც.ნორის ფურცელზე გაანაწილეთ ბრინჯი ნოტიო ხელებით, კარგად დატკეპნეთ. შემდეგ დაალაგეთ კიტრის და ავოკადოს ფენა, შემდეგ თევზი. გაიმეორეთ ფენები. ზემოდან მოაყარეთ სეზამის მარცვლები.