მიქსერის ჯამში მოათავსეთ ნაღები, მასკარპონე, შაქარი, ლიქიორი, კაკაო, ყავა და ვანილი. დაიწყეთ თქვეფა დაბალ სიჩქარეზე, თანდათან მოუმატეთ, სანამ საბოლოოდ ნაზი, მაგრამ მდგრადი კრემი მზად არ იქნება.20-22 სმ დიამეტრის ფორმაში ჩაალაგეთ ფხვიერი ნამცხვრები. თანაბრად რომ ჩალაგდეს, მოგიწევთ ზოგი მათგანის დატეხვა. წაუსვით კრემის ფენა, მოაყარეთ შოკოლადის ნატეხები. ასე გაიმეორეთ დანარჩენი ფენებიც და დაასრულეთ კრემის ფენით. შედეთ მაცივარში მთელი ღამით. შეგიძლიათ გაყინოთ კიდეც. სერვირების წინ ამოიღეთ ფორმიდან, მოაყარეთ შოკოლადის ბურბუშელა და დაჭერით ულუფებად.