თევზის ფილე დაჭერით ულუფებად და ცხიმწასმულ ფოლგაში დაალაგეთ. მოასხით ლიმონის წვენი, მოაყარეთ მარილი, პილპილი, მოასხურეთ ზეითუნის ზეთი და შემოულაგეთ მწვანილის მთლიანი ღეროები. გაახვიეთ ფოლგაში და შეწვით ღუმელში, 180-200 გრადუსზე, 20-30 წუთი. მომზადების შემდეგ მწვანილი მოაცილეთ.თევზისთვის თანმხლებად მოამზადეთ ცოცხალი ბოსტნეულის სალათა და ღუმელში შებრაწული პურის ნაჭრები. პურს წინასწარ წაუსვით ზეთი და დაჭყლეტილი ნიორი. Читайте подробнее на Lady.ruhttp://www.lady.ru/vkusno/%D0%92%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%8B%D0%B5-%D0%B1%D0%BB%D1%8E%D0%B4%D0%B0/%D0%A0%D1%8B%D0%B1%D0%BD%D0%BE%D0%B5-%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%B5-%D0%B2-%D1%84%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D0%B3%D0%B5