ფოლგაში შემწვარი თევზის ფილე
ფოლგაში შემწვარი თევზის ფილე
დრო 30წთ
ულუფა 6
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ზეთი - 4 ს.კ
  • მარილი და პილპილი
  • ოხრახუში - 1 კონა
  • ლიმონი - 1
  • თევზის ფილე - 1 კგ
მომზადების წესები
თევზის ფილე დაჭერით ულუფებად და ცხიმწასმულ ფოლგაში დაალაგეთ. მოასხით ლიმონის წვენი, მოაყარეთ მარილი, პილპილი, მოასხურეთ ზეითუნის ზეთი და შემოულაგეთ მწვანილის მთლიანი ღეროები. გაახვიეთ ფოლგაში და შეწვით ღუმელში, 180-200 გრადუსზე, 20-30 წუთი. მომზადების შემდეგ მწვანილი მოაცილეთ.
თევზისთვის თანმხლებად მოამზადეთ ცოცხალი ბოსტნეულის სალათა და ღუმელში შებრაწული პურის ნაჭრები. პურს წინასწარ წაუსვით ზეთი და დაჭყლეტილი ნიორი.



Читайте подробнее на Lady.ruhttp://www.lady.ru/vkusno/%D0%92%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%8B%D0%B5-%D0%B1%D0%BB%D1%8E%D0%B4%D0%B0/%D0%A0%D1%8B%D0%B1%D0%BD%D0%BE%D0%B5-%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%B5-%D0%B2-%D1%84%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D0%B3%D0%B5

ტეგები:
თევზი ნანახია: 8754