გაახურეთ ღუმელი 180 გრადუსზე. დააფინეთ პერგამენტის ქაღალდი ტაფაზე.გაადნეთ კარაქი და შოკოლადი, შემდეგ გააგრილეთ.შეურიეთ ერთმანეთს გაცრილი ფქვილი, მარილი, სოდა. მიქსერით ათქვიფეთ კვერცხი და შაქარი გათეთრებამდე. შეათქვიფეთ გამდნარი შოკოლადი. შემდეგ შეურიეთ ფქვილი. მზა ცომს დაამატეთ შოკოლადის ნატეხები. ცომი კოვზით დაალაგეთ ტაფაზე და აცხვეთ 15-20 წუთი. ქაღალდიდან აიღეთ მხოლოდ გაციების შემდეგ.