ერთმანეთში ავურიოთ წყალი, გამდნარი და გაგრილებული (ცოტა თბილი) მარგარინი, ძმარი, ვანილი, დავუმატოთ ფქვილი და ხელით მოვზილოთ,ისე,რომ მივიღოთ ცოტა მაგარი ცომი, ჩავდოთ ცელოფნის პარკში და გავაჩეროთ მაცივარში 30 წთ.შემდეგ გავყოთ ცომი რამდენიმე ნაწილად, გავაბრტყელოთ, ჩავუდოთ ალუბლები და მივცეთ ან რულეტის ან ასეთი ფორმა, როგორიც სურათზეა, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ფორმებში და გამოვაცხოთ 20-30 წუთი 200 გრადუსზე. მზას მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.* თუ გულში ჯემს ან მურაბას იყენებთ, შაქარი აღარ სჭირდება, ხოლო გაყინული ან ცოცხალი ხილის დამატებისას შაქარიც დაამატეთ