მსუბუქი და სასარგებლო თევზის სუპი
მსუბუქი და სასარგებლო თევზის სუპი
დრო 30წთ
ულუფა 4
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • კარტოფილი - 2 ცალი
  • სტაფილო - 1 ცალი
  • წყალი - 1 ლ
  • ხახვი - 1 თავი
  • ოხრახუში - 1 პატარა კონა
  • ორაგულის ფილე - 200-300 გ
  • მდნარი ყველი - 100 გ
  • ზეითუნის ზეთი - 2 ს.კ
  • მარილი და პილპილი
მომზადების წესები
კარტოფილი დაჭერით, დაასხით მდუღარე წყალი და ხარშეთ. ხახვი და გახეხილი სტაფილო მოშუშეთ ზეთში. როცა კარტოფილი მოიხარშება, დაამატეთ მდნარი ყველი და კარგად გახსენით. შემდეგ დაამატეთ მოშუშული სტაფილო და ხახვი.
ორაგულის ფილე დაჭერით და დაამატეთ სუპში. ხარშეთ კიდევ 10-15 წუთი. ბოლოს დაამატეთ მარილი, პილპილი და დაჭრილი მწვანილი.


Читайте подробнее на Lady.ruhttp://www.lady.ru/vkusno/%D0%9F%D0%B5%D1%80%D0%B2%D1%8B%D0%B5-%D0%B1%D0%BB%D1%8E%D0%B4%D0%B0/%D0%A0%D1%8B%D0%B1%D0%BD%D1%8B%D0%B9-%D1%81%D1%83%D0%BF-%D1%81-%D1%81%D1%8B%D1%80%D0%BE%D0%BC

ტეგები:
თევზი ბოსტნეული ყველი ორაგული ნანახია: 17319