ღორის კანჭს დაასხით წყალი, აადუღეთ, მოხადეთ ქაფი და ხარშეთ ძალიან დაბალ ცეცხლზე 3-4 საათი. შემდეგ დაამატეთ დანარჩენი ხორცი და ხარშეთ კიდევ 1.5 საათი. შემდეგ დაამატეთ სტაფილო და ხახვი, მარლაში გამოკრული მწვანილი, დაფნა, პილპილის მარცვლები და კიდევ 30 წუთი ხარშეთ. ბოლოს დაამატეთ მარილი, ხორცი ამოიღეთ, ბულიონი კი გაწურეთ. ხორცი ვლებისგან გაასუფთავეთ და წვრილად დაჭერით. დაამატეთ დაჭყლეტილი ნიორი და გაანაწილეთ ფორმაებში. დაასხით იმდენი ბულიონი რომ დაფაროს ხორცი 2 თითის სისქეზე. შეგიძლიათ ჩააყოლოთ დაჭრილი სტაფილოც ბულიონიდან. გააგრილეთ და შედგით მაცივარში გასამაგრებლად.