სილიკონის ანკერამიკის ფორმებს წაუსვით კარაქი და მოაფრქვიეთ კაკაო. შოკოლადი და კარაქი გაადნეთ ორთლზე. გააგრილეთ.ათქვიფეთ შაქარი და კვერცხი მუსის კონსისტენციამდე, დაამატეთ შოკოლადი. შემდეგ დაამატეთ გაცრილი ფქვილი. გაანაწილეთ ცომი ფორმებში და 180 გრადუსზე გამოაცხეთ 15-20 წუთი, სანამ ნამცხვარი ცოტა არ აიწევს და არ დაიბზარება.შეგიძლიათ მიირთვათ ცხელი, მდნარი გულით, ან გაციების შემდეგ, როცა გული შედარებით გამაგრდება, მაგრამ მაინც ძალიან ნაზი რჩება.*სოდა არ სჭირდება Читайте подробнее на Lady.ruhttp://www.lady.ru/vkusno/%D0%94%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%80%D1%82%D1%8B/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B9-%D1%88%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D1%8B%D0%B9-%D0%BF%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B3