შემწვარი წიწილა არაჟნის სოუსით
შემწვარი წიწილა არაჟნის სოუსით
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • არაჟანი - 2-3 ს.კ
სოუსი
  • ზეთი ან კარაქი
  • სვანური მარილი
  • წიწილა - 1 ცალი (დაახლ.400 გ)
  • ნიორი - 2 კბილი
  • მარილი და პილპილი
  • კამა
მომზადების წესები
წიწილა გაჭერით მკერდზე, წაუსვით კარაქი ან ზეთი, შიგნით-გარედან შეაზილეთ სვანური მარილი. ჩადეთ კეცში ზურგით ზემოთ და შეწვით ღუმელში 180 გრადუსზე.
შემწვარი წიწილა გამოიღეთ ღუმელიდან და დაჭერით ოთხად.

არაჟანს დაამატეთ მარილი, პილპილი, გაჭყლეტილი ნიორი და დაჭრილი კამა. ეს სოუსი მოასხით წიწილას
ტეგები:
არაჟანი ქატმის ხორცი ნანახია: 22532