ცომი დაჭერით 20-30 სმ სიგრძის და 2.5 სმ სიგანის ლენტებად. თუ სპეციალური კონუსური ფორმა არ გაქვთ, გააკეთეთ კონუსები პერგამენტის ქაღალდით. შემოახვიეთ ცომის ლენტები და დაალაგეთ გამოსაცხობ ტაფაზე. ზემოდან გადაუსვით კვერცხის გული (კრემისთვის მხოლოდ ცილა გჭირდებათ). გამოაცხეთ 180 გრადუსზე, 20-30 წთ.კრემისთვის შაქარი და წყალი წამოადუღეთ. ხარშეთ სიროპი დაახლოებით 5 წუტი დაბალ ცეცხლზე. ათქვიფეთ ცილისგან ბეზე, წვრილ ნაკადად დაასხით მდუღარე სიროპი, თან თქვეფა განაგრძეთ, სანამ ცილა არ გაცივდება.მიღებული კრემი საკონდიტრო ტომრით ჩადეთ მზა მილებში. შეინახეთ მაცივარში, მაგრამ არა უმეტეს 24 საათისა