ხორცის საჭუალო ზომის ნაჭრებად დაჭერით. ქაღალდით შეამშრალეთ და ფქვილში ამოავლეთ. შებრაწეთ ტაფაზე ან ქვაბში, ცხელ ზეთში. შემდეგ დაამატეთ დაჭრილი ხახვი და ნიორი, ცეცხლს დაუწიეთ და შუშეთ რამდენიმე წუთი. ამის შემდეგ დაამატეთ ლუდი და პომიდვრის კონსერვი, წამოადუღეთ, დაუწიეთ ცეცხლს და ხარშეთ 40 წუთი, თავდახურული, დაბალ ცეცხლზე. ამის შემდეგ დაამატეთ დაჭრილი სტაფილო და კარტოფილი, მარილი, პილპილი, პაპრიკა. წამოადუღეთ და კვლავ დაბალ ცეცხლზე განაგრძეთ ხარშვა დაახლოებით 30 წუთი. ბოლოს მოაყარეთ დაჭრილი ოხრახუში.გარნირად მოუმზადეთ პიურე.