თევზი გაწერით ორად სიგრძეზე, ამოაცალეთ ხერხემალი და ფხები. ტაფაზე გააცხელეთ ზეთი და მოშუშეთ დაჭრილი სოკო ხახვთან ერთად. დაასხით ნაღები და წამოადუღეთ, რომ აორთქლდეს. ნაღები რომ შესქელდება, გადმოდგით, დაამატეთ მარილი, პილპილი და დაჭრილი მწვანე ხახვი.ღუმელის ფორმაში ჩადეთ პერგამენტის ქაღალდი. დაადეთ ფილეს ერთი ნაწილი.მოასხით ლიმონი, მოაყარეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით. ზემოდან გაანაწილეთ სოკო და დააფარეთ მეორე ნაწილი ფილე, ასევე ლიმონის წვენმოსხმული.შეფუთეთ ქაღალდში და შედგით 200 გრადუსზე 20 წუთით.