ხორცი დაჭერით წვრილ ზოლებად. შეწვით ტაფაზე კარაქისა და ზეთის ნარევში. ხახვი დაჭერით ალყა-ალყად, კიტრი წვრილ ზოლებად და დაამატეთ დაბრაწულ ხორცს. შუშეთ რამდენიმე წუთი საშუალო ცეცხლზე, შემდეგ დაამატეთ დაჭრილი სოკო და მდოგვი. შემდეგ დაამატეთ წყალი (ან ბულიონი) და შუშეთ დაბალ ცეცხლზე, სანამ ხორცი არ დარბილდება. ბოლოს დაამატეთ არაჟანი, წამოადუღეთ რამდენიმე წუთით. შეაგემეთ მარილით და პილპილით.