წყალში გახსენით მარილი და ჩადეთ მასში ქათმის ფილე რამდენიმე საათით. ამოღების შემდეგ კარგად გაამშრალეთ და ჩაჭერით სქელი მხრიდან.სუნელები (რაოდენობა გემოვნებით) შეურიეთ ერთმანეთს და წაუსვით ფილეს ორივე მხრიდან, მოაყარეთ ზემოდან დაჭრილი მწვანილი და რულეტივით გადაახვიეთ. შეკარით ძაფით.ღუმელი გაახურეთ მაქსიმუმზე (250-260 გრადუსი) და შეწვით რულეტები 15-20 წუთით. შემდეგ ღუმელი გამორთეთ, ხორცი კი შიგვე დატოვეთ. გამოიღეთ გაციების შემდეგ, მოხსენით ძაფები და დაჭერით.თუ რულეტს მაცივარში გააჩერებთ და შემდეგ დაჭრით, იდეალურად იჭრება.