ბადრიჯანი, სტაფილო, წიწაკა, და კარტოფილი დაჭერით მსხვილ კუბებად, ხახვი ალყა-ალყად, კომბოსტო თხლად, პამიდორი ოთხა დან ექვსად, ნიორი და მწვანილი წვრილად.ღრმა ქვაბში ძირში ჩაალაგეთ თხლად დაჭრილი დუმის ნაჭრები, ზემოდან დაფარეთ ხორცის ნაჭრებით. მოაყარეთ მარილი, პილპილი და ხახვი, შემდეგ დაამატეთ ტომატ-პასტა.ამის შემდეგ დაალაგეთ დანარჩენი ბოსტნეული ფენებად: ჯერ პამიდორი, შემდეგ ნიორი, ძირა, კარტოფილი, სტაფილო, წიწაკა, ბადრიჯანი და ბოლოს კომბოსტო. მოაყარეთ მწვანილი და დადგით დაბალ ცეცხლზე. შეგიძლიათ დაამატოთ 1 ჭიქა წყალიც ან თავისივე წვენში ჩაშუშოთ. ქვაბს მჭიდროდ დაახურეთ და მოამზადეთ დაბალ ცეცხლზე.მზა კერძს კიდევ მოაყარეთ ნედლი მწვანილი.