მოამზადეთ სოუსი "ბეშამელი": კარაქი გაადნეთ დაბალ ცეცხლზე, დაამატეთ ფქვილი და კარგად მოურიეთ ხელის სათქვეფით. შუშეთ 30-60 წამი, შემდეგ დაამატეთ მუსკატის კაკალი, რძე და მარილი. კარგად გახსენით და მიიყვანეთ ადუღებამდე. შემდეგ დაბალ ცეცხლზე ხარშეთ შესქელებამდე, დაახლოებით 1 წუთი.თევზის ფილე დაჭერით საჭუალო ზომის ნაჭრებად და მოასხურეთ ლიმონის წვენი. მოაყარეთ მარილი და ამოავლეთ ფქვილში. შებრაწეთ ტაფაზე ორივე მხრიდან.ღუმელი გაახურეთ 180-200 გრადუსზე. ფორმას წაუსვით კარაქი, ძირში დაალაგეთ მოხარშული კარტოფილი, დაჭრილი, შედეგ გადაიტანეთ თევზის ნაჭრები. მოასხით სოუსი და მოაყარეთ გახეხილი ყველი. მოამზადეთ ღუმელში, სანამ ოქროსფერს არ მიიღებს.