წვენი უნდა იყოს უშაქრო, უკეთესია ახალგამოწურული.დაამატეთ შაქარი და დადგით ცეცხლზე. ადუღეთ სანამ არ განახევრდება. თუ უკვე მოდუღებულ რარშარაბს გამოიყენებთ, დუღილი აღარ დასჭირდება.მარილი, პილპილი და დაფქული ქინძი აურიეთ. წაუსვით ქათმის ნაჭრებს და ტაფაში დაბრაწეთ, მაღალ ცეცხლზე, ცოტაოდენ ზეთში.შემდეგ ცეცხლს დაუწიეთ, დაამატეთ ხორცს დაჭრილი ხახვი და შუშეთ. რამდენიმე წუთში დაამატეთ დაფქული ნიგოზი და მოდუღებული წვენი. ამოურიეთ და კვლავ წამოადუღეთ. შუშეთ დაბალ ცეცხლზე, სანამ ხორცი მზად არ იქნება. მიირთვით ბრინჯთან ერთად, მოაყარეთ ქინძი და ბროწეულის მარცვლები.