ჟელატინს დაასხით წყლის ნაწილი და დაალბეთ. დარჩენილ ცოტა წყალში გახსენით სახამებელი. ვაშლი გათალეთ და მსხვილად გახეხეთ ან წვრილად დაჭერით. დააყარეთ შაქარი და დადგით ცეცხლზე. ხარშეთ 20-30 წუთი, სანამ კარგად დარბილდება და ჩაიშლება. დაამატეთ სახამებელი. წამოდუღების შემდეგ ბლენდერში ათქვიფეთ.ჟელატინი გაადნეთ და დაამატეთ ვაშლს. ფორმაში ჩააფინეთ ცელოფანი და ჩაასხით ვაშლის პიურე. შედგით მაცივარში გასაციებლად. გამაგრების შემდეგ ამოიღეთ ფორმიდან და დაჭერით