ყველი დაჭერით თქვენთვის სასურველი ფორმით. ათქვიფეთ კვერცხი ჩანგლით. შეურიეთ ერთმანეთს საფანელი, წიწაკა, პაპრიკა და თუ საჭიროა - მარილიც. ყველი ამოავლეთ ჯერ ფქვილში, შემდეგ კვერცხში, შემდეგ საფანელში. ამოავლეთ იმდენი ყველი, რასაც ერთ ჯერზე შეწვავთ. ტაფაში გააცხელეთ ზეთი ისე რომ ნახევრამდე მაინც ფარავდეს ყველს. შეწვით ორივე მხრიდან ყველის ნაჭრები. თითო მხრიდან თითო წუთზე ნაკლები დრო სჭირდება, საშუალოზე ოდნავ მაღალ ცეცხლზე. ყველმა მთლიანად გადნობა რომ ვერ მოასწროს. გადაიტანეთ ქაღალდის ხელსახოცზე. მიირთვით თბილი ან ოდნავ ცხელი. კალორიულია მაგრამ უზომოდ გემრიელი