გაახურეთ ღუმელი 180 გრადუსზე. 20 სმ ფორმას წაუსვით კარაქი. ათვიფეთ კარაქი და შაქარი. დაამატეთ ცედრა და კარდამონი, შემდეგ შეათქვიფეთ კვერცხები. დაამატეთ 3 ს.კ ლიმონის წვენი, არაჟანი, სოდა, ფქვილი და მწიკვი მარილი. გადაიტანეთ ცომი ფორმაში და გამოაცხეთ დაახლოებით 30-35 წუთი. შაქრის პუდრას შეურიეთ დარჩენილი ლიმონის წვენი და მოასხით გაციებულ ნამცხვარს. პუდრა შეიძლება ნაკლების გამოიყენოთ, ამ შემთხვევაში მინანქარი უფრო თხელი გამოვა.