თბილ რძეში გახსენით საფუარი, დაამატეთ შაქარი და მარილი. კვერცხი და მაიონეზი ათქვიფეთ. დაამატეთ საფუვრიანი წყალი, ზეთი და ფქვილი. მოზილეთ ცომი. დადეთ თბილ ადგილას ასაფუებლად. აფუებული ცომი გაყავით პატარა გუნდებად და გააბრტყელეთ გულსართი: სანამ ცომი აფუვდება მოამზზადეთ გულსართი. ფარშს შეურიეთ მარილი, პილპილი, წვრილად დაჭრილი ხახვი და კარგად აურიეთ. ჩადეთ ფარში გაბრტყელებული ცომის შუაგულში, მსუბუქად გააბრტყელეთ და მოუკარით ნაპირები, ისე რომ ცენტრში ღია დატოვოთ. შეწვით ბელიაშები მდუღარე ზეთში, საშუალო ცეცხლზე, ორივე მხრიდან.