ხორცი დაჭერით საშუალო ზომის ნაჭრებად, ხახვი წვრილად, სტაფილო გახეხეთ. ტვაბში გააცხელეთ ზეთი და კარაქი. ხორცის ნაჭრები ამოავლეთ ფქვილში და დაბრაწეთ მაღალ ცეცხლზე, შემდეგ დააყარეთ ხახვი და დაბალ ცეცხლზე შუშეთ რამდენიმე წუთი. დაასხით ღვინო და წამოადუღეთ. შუშეთ საშუალო ცეცხლზე 5-7 წთ. დაასხით 1-2 ჭიქა წყალი და თავდახურული ხარშეთ დაბალ ცეცხლზე. დაამატეთ დაფნა.ხორცი რომ ნაწილობრივ დარბილდება, დაამატეთ დაჭრილი კარტოფილი, გახეხილი სტაფილო და განაგრძეთ შუშვა. თუ საჭიროა, დაამატეთ წყალი, მაგრამ კერძი არ უნდა იყოს ძალიან წვნიანი. შემდეგ დაამატეთ ტომატი. მზა კერძს დაამატეთ დაჭრილი ნიორი, სასურველი მწვანილი, ხმელი ქონდარი, როზმარინი, მარილი და პილპილი.