როგორ მოვამზადოთ ბურახი სახლში
როგორ მოვამზადოთ ბურახი სახლში
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • შაქარი - 2 ს.კ
  • წყალი - 3 ლ
  • ჭვავის პური - 1/2
  • საფუარი - 50 გ
მომზადების წესები
პური დაჭერით და ღუმელში გამოაშრეთ. გადაიტანეთ ქილაში და დაასხით გადადუღებული ცხელი წყალი (მდუღარე არა). დაამატეთ შაქარი და საფუარი. კარგად გახსენით. დააფარეთ რამდენიმე ფენა მარლა და რეზინით ან ძაფით დაამაგრეთ. დადგიტ თბილ ადგილას 2 დღე-ღამე. შემდეგ გადაიტანეთ მაცივარში. გაციების შემდეგ შეგიძლიათ გაწუროთ და  გემოვნებით დაამატოთ შაქარი.
ტეგები:
ბურახი ნანახია: 9407