შემწვარი ნეკნები ბროწეულის წვენით
შემწვარი ნეკნები ბროწეულის წვენით
დრო 0წთ
ულუფა 6
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ღორის ნეკნები - 1 კგ
  • ბროწეულის წვენი - 100-150 მლ
  • ნიორი - 2 კბილი
  • მარილი
  • წითელი წიწაკა, დაფქული
მომზადების წესები

ნეკნებს დაასხით ბროწეულის წვენი, დაამატეთ დაჭრილი ნიორი და დაამარინადეთ 2-3 საათი. შემდეგ წაუსვით მარილი და წიწაკა, შეწვით ღუმელში 180-200 გრადუსზე 45-60 წუთის განმავლობაში. წვის პროცესში რადენჯერმე გადააბრუნეთ.
გარნირად მოუმზადეთ კარტოფილი, ბრინჯი ან ბოსტნეული

ტეგები:
ღორის ხორცი ბროწეული ნანახია: 11623